Bergen van, Marion

Reductie houtsnede

Lize, Reductie houtsnede

reductie houtsnede

Paardenbloemen in de reductie houtsnede

Marion van Bergen

Pieta, lithografie.

Houtsnede

Ik ben Marion van Bergen, ben in Breda geboren, maar woon al een flink aantal jaren in Zundert, Noord-Brabant. Mijn opleiding heb ik gevolgd op het IKO in Hoogstraten, België. Eerst de 5 jarige schilderopleiding. In 2010 heb ik daar de tekenopleiding met goed gevolg afgerond en ben ik meteen gestart met de opleiding grafische technieken. Sinds ik in september 2010 gestart ben met de opleiding vrije grafiek, schilder ik alleen nog als voorbereiding op mijn grafisch werk. Houtsneden en lithografie hebben daarbij mijn voorkeur. Email: info@marionvanbergen.nl Websites: www.marionvanbergen.nl Telefoon: 076 – 597 4618

1 entry
0 comments