PARTICULIEREN

Voor kunstliefhebbers en verzamelaars

Bent u op zoek naar unieke en exclusieve kunst? In de KuBra-Art Galerie in Rosmalen (gemeente ’s-Hertogenbosch), helpen u graag in uw zoektocht naar dat ene perfecte kunstwerk.
Het doel van onze galerie is om u trots te maken op de aankoop van een kunstwerk waardoor u zich in huis of op kantoor thuis voelt. Kunst is uniek, het straalt persoonlijkheid uit, een bepaalde stijl en smaak. Onze kunst is de perfecte manier om de uitstraling van uw huis of kantoor te versterken. Het is een reflectie van uw persoonlijkheid, een keuze in wat u wilt uitstralen.

Daarnaast worden er door de kunstenaars workshops en kunstpresentaties/demonstraties gegeven waarvoor de liefhebber zich kan aanmelden. Ideaal voor individuen, maar ook voor groepen, familie-uitjes, bedrijfsuitjes, team-building, instellingen et cetera. Kortom, kunst is er voor iedereen!

Kunst maken wij voor iedereen toegankelijk. Vind u het leuk om te komen? De makkelijkste manier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten is om u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Elke maand vertellen we u hiermee de nieuwtjes en opkomende evenementen.