WELKOM

Stichting KuBra (Kunstenaars Uit Brabant), opgericht d.d. 17 februari 2011, is een overkoepelende organisatie, ontstaan uit samenwerking kunstenaars .

Voor ons is kunst in elke vorm , niet weg te denken in de maatschappij omdat het de ultieme vorm is van uiting geven aan gevoelens, actuele thema’s, mensen aanzet tot nadenken en vragen om interactie. Het is een bijzondere en zeer persoonlijke uiting van de kunstenaar en als Stichting in het algemeen.

Door het bundelen van onze expertises onderscheiden wij ons ten opzichte van de traditionele galerie omdat het geleidt wordt door en voor professionele kunstenaars met hetzelfde belang, namelijk de krachten te bundelen en kunst in het algemeen, onder een breed publiek bekendheid te geven op nationaal en internationaal niveau.

De focus voor ons ligt altijd op kwaliteit en exclusiviteit, al onze kunst is uniek. Onze specialiteit is vooral hedendaagse kunst; van schilderijen tot en met sculpturen in de collectie.
Kunst wordt geboren uit passie, drang om te communiceren. We zijn dan ook erg trots dat we samen met gepassioneerde kunstenaars dit hebben kunnen verwezenlijken. We zijn trots we veel interessante mensen ontmoeten, zowel kunstenaars als kunstliefhebbers.

KuBra -Art Geldrop
26 okt ’18 t/m 16 dec ’18