“….en dan denk ik aan Brabant, want daar is nog KUNST….”

Bron: Guus Meeuwis

Kunstliefhebbers, welkom bij KuBra-Art!

KuBra-Art is een uniek samenwerkingsverband van meer dan 140 getalenteerde Brabantse kunstenaars uit allerlei disciplines. Onze specialiteit is hedendaagse kunst en de collectie is veelzijdig; schilderijen, tekeningen, grafiek, fotografie, collages en bronzen, keramische, glazen, stalen en kunststof sculpturen in diverse stijlen. Door het bundelen van onze expertises op kunst- en zakelijk gebied onderscheiden wij ons ten opzichte van de traditionele galerie; de gehele organisatie is in handen van de Brabantse kunstenaars. Wij hebben wat u zoekt: een gevarieerd en uitzonderlijk kunstaanbod dat te zien is tijdens wisselende exposities in onze galerie in ‘s-Hertogenbosch en  tijdens exposities op locaties door heel Brabant en België. Kom langs en laat u verrassen door onze begiftigde, gepassioneerde en virtuoze kunstenaars.

Kunst in corona-tijd……

Beste kunstenaar en kunstliefhebber,

We kunnen er niet omheen, het coronavirus heeft Nederland en de wereld in zijn greep. Dat gaat waarschijnlijk ook nog wel een tijdje duren. Het virus raakt ons allemaal. Ook stichting KuBra ondervindt de gevolgen hiervan.

Juist nu onze wereld even stil staat en niets meer zeker lijkt, hebben we creativiteit harder nodig dan ooit.

De geplande exposities in de SHE-Art Gallery in Nuenen en in Galerie de Ruimte in Geldrop zijn afgelast. De overige expo’s zijn onder voorbehoud.
Ook de onderhandelingen in het kader van een nieuwe eigen galerie zijn in volle gang, maar door de situatie worden deze bemoeilijkt.

We hopen je snel weer te ontmoeten bij een ‘echte’ opening in de eigen galerie of op een externe locatie, tot dan kun je blijven genieten van de exposities online!

Om de Brabantse kunstenaar in deze onzekere tijd toch zichtbaar te laten blijven en kunstliefhebbers digitaal mee te laten genieten heeft stichting KuBra de ONLINE-GALERIE opgezet. Iedere geplande expositie wordt via de website en op social media aangeboden. Naar de online-galerie…..

We houden je op de hoogte en wensen je veel sterkte in deze moeilijke tijd en laten we oog houden voor elkaar…..

Met hartelijke groet,
Wilma de Turck

Agenda actuele en komende exposities/evenementen

ETALAGE EXPOSITIE

v.a. 19 mei Waalwijk Winkelcentrum De Els

De eerste etalage expo in Waalwijk i.s.m. VOLOP Waalwijk

Nr. 1 Rosmalen – Achter de Driesprong 31b

11-6 t/m 24-7-2020

ETALAGE-EXPO

Nr. 2 Rosmalen – Harry Coppenstraat 15 (HEMA)

juli/augustus 2020

ETALAGE-EXPO

Nr. 3 Rosmalen – Dorpsstraat 31 (Moonen Schoenen)

juli/augustus 2020

ONLINE EXPOSITIE

De werken van de expositie ‘SYNERGIE’ nu digitaal!

De werken van de expositie ‘Balans in Vorm&Kleur’

BINNENKORT