WELKOM

KuBra-Art Galerie en galerie-winkel Rosmalen

Openingstijden van woensdag t/m zaterdag van 13 tot 17 uur en zondag van 13 tot 16 uur

Per 6 nov. nieuwe coronamaatregelen in galerie en winkel:

mondkapjes en 1,5 meter afstand verplicht….

Community-Art ‘Verbinding’ Kunstwerken gemaakt door bewoners van Rosmalen e.o. begeleidt door Brabantse Kunstenaars…

Kunstliefhebbers, welkom bij KuBra-Art!

KuBra-Art is een uniek samenwerkingsverband van meer dan 140 getalenteerde Brabantse kunstenaars uit allerlei disciplines. Onze specialiteit is hedendaagse kunst en de collectie is veelzijdig; schilderijen, tekeningen, grafiek, fotografie, collages en bronzen, keramische, glazen, stalen en kunststof sculpturen in diverse stijlen. Door het bundelen van onze expertises op kunst- en zakelijk gebied onderscheiden wij ons ten opzichte van de traditionele galerie; de gehele organisatie is in handen van de Brabantse kunstenaars. Wij hebben wat u zoekt: een gevarieerd en uitzonderlijk kunstaanbod dat te zien is tijdens wisselende exposities in onze galerie in ‘s-Hertogenbosch en  tijdens exposities op locaties door heel Brabant en België. Kom langs en laat u verrassen door onze begiftigde, gepassioneerde en virtuoze kunstenaars.

KuBra-Art heeft een nieuwe galerie in Rosmalen vanaf 3 oktober 2020!

De nieuwe KuBra-Art galerie is een feit en de deuren worden, corona-proof, op 3 oktober om 12 uur geopend in Rosmalen, Achter de Driesprong nr.9, lees meer……

Kunst in corona-tijd……

Beste kunstenaar en kunstliefhebber,

We kunnen er niet omheen, het coronavirus heeft Nederland en de wereld in zijn greep. Dat gaat waarschijnlijk ook nog wel een tijdje duren. Het virus raakt ons allemaal. Ook stichting KuBra ondervindt de gevolgen hiervan.

Juist nu onze wereld even stil staat en niets meer zeker lijkt, hebben we creativiteit harder nodig dan ooit.

Maar we zijn weer op de goede weg!

Activiteiten van KuBra-Art in corona-tijd…..

 

⇒ Nieuwe Verkoopsite WWW.BRABANTKUNST.COM

Ter ondersteuning van de verkoop van de kunstwerken van Brabantse Kunstenaars stichting KuBra gestart met een aparte onafhankelijke en professionele verkoopsite van Brabantse Kunstenaars, www.Brabantkunst.com.

⇒ Etalage-exposities in Rosmalen

De getoonde werken op de nieuwe website worden in de etalages van leegstaande winkelpanden en winkels in het centrum van Rosmalen tentoongesteld.

VERWACHT: vanaf maart 2022 WORKSHOPS 
info volgt

30-10 t/m 26-12-’21 KuBra-Art Galerie Rosmalen HERFSTSALON ’21

Promofilm door Chris Dekkers

Nieuwe verkoopsite www.brabantkunst.com

Giften en Schenkingen