Kunstliefhebbers, welkom bij KuBra-Art!

KuBra-Art is een uniek samenwerkingsverband van meer dan 140 getalenteerde Brabantse kunstenaars uit allerlei disciplines. Onze specialiteit is hedendaagse kunst en de collectie is veelzijdig; schilderijen, tekeningen, grafiek, fotografie, collages en bronzen, keramische, glazen, stalen en kunststof sculpturen in diverse stijlen. Door het bundelen van onze expertises op kunst- en zakelijk gebied onderscheiden wij ons ten opzichte van de traditionele galerie; de gehele organisatie is in handen van de Brabantse kunstenaars. Wij hebben wat u zoekt: een gevarieerd en uitzonderlijk kunstaanbod dat te zien is tijdens wisselende exposities in onze galerie in ‘s-Hertogenbosch en  tijdens exposities op locaties door heel Brabant en België. Kom langs en laat u verrassen door onze begiftigde, gepassioneerde en virtuoze kunstenaars.

Komende  ‘líve’ exposities/evenementen

EXPOSITIE

30-8 t/m 25-9-2020

SHE-Art Gallery Nuenen

EVENEMENT

12 september 2020

Centrum Rosmalen

Kunst in corona-tijd……

Beste kunstenaar en kunstliefhebber,

We kunnen er niet omheen, het coronavirus heeft Nederland en de wereld in zijn greep. Dat gaat waarschijnlijk ook nog wel een tijdje duren. Het virus raakt ons allemaal. Ook stichting KuBra ondervindt de gevolgen hiervan.

Juist nu onze wereld even stil staat en niets meer zeker lijkt, hebben we creativiteit harder nodig dan ooit.

De geplande exposities zijn tot augustus 2020 afgelast. De overige expo’s zijn onder voorbehoud.
Ook de onderhandelingen in het kader van een nieuwe eigen galerie zijn in volle gang, maar door de situatie worden deze bemoeilijkt.

Nieuwe activiteiten van KuBra-Art in corona-tijd…..

⇒ Nieuwe Verkoopsite WWW.BRABANTKUNST.COM

Ter ondersteuning van de verkoop van de kunstwerken van Brabantse Kunstenaars stichting KuBra gestart met een aparte onafhankelijke en professionele verkoopsite van Brabantse Kunstenaars, www.Brabantkunst.com.

⇒ Etalage-exposities in Rosmalen

De getoonde werken op de nieuwe website worden in de etalages van leegstaande winkelpanden en winkels in het centrum van Rosmalen tentoongesteld. Voor meer info klik op onderstaande foto’s.

ETALAGE EXPOSITIE

v.a. 19 mei Waalwijk Winkelcentrum De Els

De eerste etalage expo in Waalwijk i.s.m. VOLOP Waalwijk

Nr. 1 Rosmalen – Achter de Driesprong 31b

juni/juli 2020

ETALAGE-EXPO

Nr. 2 Rosmalen – Harry Coppenstraat 15 (HEMA)

juli/augustus 2020

ETALAGE-EXPO

Nr. 3 Rosmalen – Dorpsstraat 31 (Moonen Schoenen)

juli/augustus 2020

⇒ ONLINE GALERIE KuBra-Art

Om de Brabantse kunstenaar in deze onzekere tijd toch zichtbaar te laten blijven en kunstliefhebbers digitaal mee te laten genieten heeft stichting KuBra de ONLINE-GALERIE opgezet met werk dat tijdens de afgelaste exposities geëxposeerd zou worden. Iedere geplande expositie wordt via de website en op social media aangeboden. Voor meer info klik op onderstaande foto’s.

We hopen je snel weer te ontmoeten bij een ‘echte’ opening in de eigen galerie of op een externe locatie, tot dan kun je blijven genieten van de exposities online en in de etalages in Rosmalen!

We houden je op de hoogte en wensen je veel sterkte in deze tijd en laten we oog houden voor elkaar…..

Met hartelijke groet,
Wilma de Turck

ONLINE EXPOSITIE Nr.1.

De werken van de expositie ‘SYNERGIE’ nu digitaal!

ONLINE EXPOSITIE Nr.2.

De werken van de expositie ‘Balans in Vorm&Kleur’