Expositie 'Synergie'

P E R S B E R I C H T

KuBra-Art in galerie Arsis-Bergen op Zoom met de overzichtstentoonstelling ´Synergie’

12 Brabantse beeldend kunstenaars van KuBra-Art, trekken weer richting het Westen van Brabant om hun kunst te tonen! Ze nemen voor 4 weken hun intrek in Galerie Arsis in Bergen op Zoom.
Van vrijdag 3 t/m zondag 26 maart 2023, alle vrijdagen, zaterdagen en koopzondag 26 maart van 12 tot 17 uur, zijn er Brabantse kunstenaars aanwezig om over hun werk te vertellen.
De officiële opening wordt gevierd op zaterdag 4 maart vanaf 14.00 uur met een hapje en een drankje. Meer info: www.stichtingkubra.nl

Tijdens de expositie ´Synergie’ tonen de kunstenaars hun ziel, hun kwetsbaarheid en de harmonie die daaruit ontstaat. Blijdschap, weemoed, positiviteit, reflectie, schoonheid, kracht, stilte, spanning en meer, uitgedrukt in beelden en kleuren die je uitnodigen uitdagingen aan te gaan en de wereld een stukje mooier te maken.

De specialiteit van de kunstenaars van KuBra-Art is hedendaagse kunst en de collectie is veelzijdig; schilderijen in acryl-, olieverf en aquarel, tekeningen, stipkunst, mozaïek, scrapmetal en bronzen, marmeren en glazen sculpturen in diverse stijlen.
Met de 12 Brabantse kunstenaars: Paul van Amelsvoort (Den Dungen), Honoré Didden (Tilburg), Liesbeth de Waal (Bergen op Zoom), Jeanette van Dun (Vught), Wil van Gemert (Vught), Jeannie op ’t Hoog (Tilburg), Petra Verlooij (Etten-Leur), Natasja Mulder (Teteringen), Leny de Vos-van Erp (‘s-Hertogenbosch), Truus de Wijs (Eindhoven), Hans Koenen (Heeswijk-Dinther) en Hans Gilbers (’s-Hertogenbosch).

De expositie wordt zaterdag 4 maart om 14.00 uur officieel geopend. Tijdens deze expositie is Galerie Arsis, Zuivelplein 5, 4611NX Bergen op Zoom, geopend op vrijdag en zaterdag en op koopzondag 26 maart van 12 tot 17 uur. De expositie loopt van 3 t/m 26 maart 2023. De toegang is vrij. Gedurende de expositie zijn er kunstenaars aanwezig om te vertellen over hun werk.

Exposanten:

(klik op de kunstenaar om naar hun website te gaan)

Paul van Amelsvoort (Den Dungen)
Honoré Didden (Tilburg)
Liesbeth de Waal (Bergen op Zoom)
Jeanette van Dun (Vught)
Wil van Gemert (Vught)
Jeannie op ’t Hoog (Tilburg)
Petra Verlooij (Etten-Leur)
Natasja Mulder (Teteringen)
Leny de Vos-van Erp (‘s-Hertogenbosch)
Truus de Wijs (Eindhoven)
Hans Koenen (Heeswijk-Dinther)
Hans Gilbers (’s-Hertogenbosch)

Openingstijden:

3 maart t/m 26 maart 2023
Officiële opening zaterdag 4 maart om 14 uur – met hapje en drankje

Openingstijden
Vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur en op koopzondag 26 maart

LOCATIE
Galerie Arsis
Zuivelplein 5
4611NX Bergen op Zoom
https://arsis-boz.nl/galerie-arsis/

PARKEREN/ROUTE
Zie onderaan pagina van Arsis, klik hier…..