Expositie Diversiteit in stijl en techniek

P E R S B E R I C H T

Steenfabriek te Gilze van 6 t/m 14 november 2021

Na een jaar uitstel door Corona keren voor het tiende jaar deze keer 11 Brabantse Kunstenaars terug in de Steenfabriek te Gilze.

Op zaterdag 6 november om 12.00 uur start, door corona een jaar later dan gepland, de expositie KuBra-Art presenteert: ‘Diversiteit in stijl en techniek’.

Deze spectaculaire groepsexpositie met 11 Brabantse Kunstenaars, wordt in de weekenden van 6 t/m 14 november 2021 van 12 tot 17 uur feestelijk gevierd, waarbij kunstenaars aanwezig zijn.

De vernissage is op zaterdag 6 november om 14.00 uur waarbij de kunstenaars worden voorgesteld en wordt omlijst door muziek!

De dan geldende RIVM maatregelen respecterende. Op een verantwoorde kunst kijken en beleven is het motto van deze expositie.

‘Diversiteit in stijl en techniek’ is een gevarieerde expositie met scrap-metal, sculpturen van steen, staal, brons, mixed media, hout en porselein, aquarellen, vrolijke olieverf- en acrylschilderijen naar de natuur en impressionistische schilderijen in hars en olie.

Door het gebruik van deze verschillende materialen in combinatie met de persoonlijke stijlen van de kunstenaars wordt een gevarieerd beeld neergezet en maakt dat bezichtiging van deze expositie meer dan de moeite waard is.

Een groepsexpositie met 11 kunstenaars met kunst die tot de verbeelding spreekt! Zij zijn aangesloten bij de Brabantse stichting KuBra; Paul van Amelsvoort (Den Dungen), Hanneke Bollen (Tilburg), Anne-Marie Hofhuis (’s-Hertogenbosch), Anjo Hagen (Vught), Jeannette van Strien (’s-Hertogenbosch) en Anja van Schijndel (Zaltbommel), Tom Godefrooij  (’s-Hertogenbosch), Rein van Uden (Schijndel), Germaine van der Luur (Rosmalen), Gino Scheerens (’s-Hertogenbosch) en Marianne van Zeeventer (Veghel).

Het kunstenaarscollectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent ruim 140 deelnemers die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De kunstenaars hebben o.a. als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België en in de eigen galerie in Rosmalen (gem. ’s-Hertogenbosch)

Steenfabriek, Steenfabriek 7, 5126PB Gilze. Expositie loopt van loopt van 6 t/m 14 november 2021 en is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden wordt u met een drankje ontvangen door de kunstenaars. Vrije toegang en vrij parkeren. U bent van harte welkom.

Openingstijden

Expositie van 6 t/m 14 november 2021

Open zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Vernissage: zaterdag 6 nov. 14 uur

Tijdens de openingstijden wordt u met een drankje ontvangen door de kunstenaars.

Vrije toegang en vrij parkeren.

Corona-maatregelen v.a. 6 nov.2021

We zijn genoodzaakt om de volgende maatregelen te treffen:

  • Coronacheck aan de deur
  • 1,5 meter afstand
  • geen handen schudden
  • Geen gerelateerde gezondheidsklachten
  • mondkapje niet verplicht

Locatie

Steenfabriek

Steenfabriek 7

5126PB Gilze

Exposanten: (klik op de kunstenaar voor meer info)