Expositie Synergie

PERSBERICHT

KuBra-Art presenteert: ‘SYNERGIE’ Vernissage 29 maart 14.30 uur
6 Brabantse Kunstenaars te gast bij SHE-Art Gallery in Nuenen

In SHE-Art Gallery, gelegen aan De Huufkes 34 in het kunstdorp Nuenen, gaat op 29 maart de nieuwe expositie ‘KuBra-Art presenteert: ‘SYNERGIE’ van start met om 14.30 uur de feestelijke vernissage, waarbij een ontmoeting met de kunstenaars centraal staat. In de sfeervolle, inspirerende galerie exposeren van 29 maart t/m 24 april 2020, naast de vaste kunstenaars, 6 kunstenaars aangesloten bij stichting KuBra ‘Kunstenaars uit Brabant’.

Deze expositie toont aan dat door diversiteit toch een mooie synergie ontstaat en dat verschillende disciplines en stijlen elkaar versterken.
Marion van Bergen toont figuratief grafisch werk gebruikmakend van de technieken houtsnede en steendruk, de olieverf- en acrylschilderijen naar de natuur van Anjo Hagen zijn kleurrijk en sprekend.
Natasja Mulder is een mozaïekmaker en geïnspireerd en opgeleid door Italiaanse grootmeesters. De bronzen beelden van Mirjam Hopman zijn de uitkomst van een zoektocht naar gevoelde schoonheid en een ontdekkingsreis van allerlei vaardigheden en technieken. De dromerige abstractie werken in acrylverf en inkt van Marjolein Verstappen zijn geïnspireerd door de natuur.
Truus de Wijs toont glazen objecten die uit meerdere technieken en materialen bestaan.

De expositie wordt zondag 29 maart om 14.30 uur geopend. Tijdens deze expositie is SHE-Art Gallery, De Huufkes 34, 5674TM Nuenen, geopend op woensdag, vrijdag en zondag van 29 maart t/m 24 april 2020. Openingstijden: woensdag 13 tot 17 uur, vrijdag van 13 tot 20 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. 1e en 2e paasdagen open. De toegang is vrij. Op de zondagen zijn twee kunstenaars aanwezig om te vertellen over hun werk. www.sheartgallery.com

Stichting KuBra
www.stichtingkubra.nl
Het kunstenaars collectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent ruim 140 deelnemers die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De kunstenaars hebben onder andere als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België.

Locatie:
SHE-Art Gallery, De Huufkes 34, 5674TM Nuenen
Sheila Haasnoot
She@sheartgallery.com
www.sheartgallery.com
Vernissage: zondag 29 maart 14.30 uur
Openingstijden: 29 maart t/m 24 april 2020
woensdag 13 tot 17 uur, vrijdag van 13 tot 20 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Stichting KuBra:
Website: www.stichtingkubra.nl / www.brabantsekunstenaars.exto.nl
E-mail: info@stichtingkubra.nl
Secretariaat wilma@stichtingkubra.nl
Telefoon 06-38895119 (Wilma de Turck)

Openingstijden

29 maart t/m 24 april 2020

opening zondag 29 maart om 14.30 uur

Woensdag 13 tot 17 uur

Vrijdag 13 tot 20 uur

Zondag 13 tot 17 uur

1e en 2e paasdag geopend

Of op afspraak