Kerstfair 14 en 15 december 2019

KuBra-Art Kunst & Ambachten Kerstfair 14 en 15 december 2019

De overdekte voetgangerspassage van parkeergarage Tolbrug aan het Burgemeester Loeffplein in ‘s-Hertogenbosch staat op 14 en 15 december weer vol in het licht en in het teken van een warme Kunst en Ambachten Kerstfair!

Na de tweede succesvolle Kerstfair vorig jaar, worden de handen weer ineen geslagen en wordt er weer een levendige, kunstzinnige en creatieve invulling gegeven.

De voetgangerspassage wordt omgetoverd tot een gezellige overdekte fair met verlichting, aankleding, muziek, workshops en stands met unieke kunstwerken en kunstcadeautjes!

Met stands en middels publieksgerichte activiteiten in de panden en in de passage presenteren

alle initiatieven zich; Galerie KuBra en Het Kunstatelier in samenwerking met Zeefdrukatelier Kurtface, Galerie Ietsmooisaandemuur.nl, Kleurraak en De Pijp-Leer & Ambacht. Het publiek wordt op een laagdrempelige manier betrokken bij, en in contact gebracht met de kunst van haar eigen regionale kunstenaars en ambachtslieden. Ook is de kunstautomaat aanwezig met ‘Pakje Kunst’. Dit alles wordt omlijst door muziek, hapjes en drankjes en net zoals vorige jaren nog veel meer!

In alle panden worden demonstraties gegeven van zeefdrukken, glasbewerken, boetseren, emailleren, leerbewerken en schilderen waarbij de bezoekers en zeker ook de kinderen de mogelijkheid krijgen om ook zelf een eigen kunstwerkje te maken, met name o.a. een Kerstbal voor in de gezamenlijke Kerstboom.

De tijdelijke ruimtes aan het Burgemeester Loeffplein, onderdeel van STOA, winkelcentrum De Arena, gelegen in de passage van parkeergarage Tolbrug, zijn mede mogelijk gemaakt door VOLOP Den Bosch, BNP, Gaphh Leegstandsbeheer en de eigenaar Aberdeen.

Door de samenwerking van deze partijen, kunstenaars en ambachtslieden houden we de Kunst in Brabant en ‘s-Hertogenbosch levend en toegankelijk voor iedereen!

De Kerstfair is van 14 en 15 december en is open van 11 tot 17 uur.

Vindbaarheid: Voetgangerspassage Parkeergarage De Tolbrug, Burgmeester Loeffplein 63 t/m 68 5211RX ’s-Hertogenbosch. Meer info: www.stichtingkubra.nl

Fair van 14 en 15 december van 11 tot 17 uur

 Galerie KuBra-Art                        

Burgemeester Loeffplein 64    

5211 RX ‘s-Hertogenbosch                   

 

Openingstijden

14 en 15 december 2019

open zaterdag en zondag 11.00-17.00 uur