Doelstelling Het Kunstatelier (voorheen De Kunstwinkel)

Burgemeester Loeffplein 68 in ’s-Hertogenbosch i.s.m. galerie KuBra

Een laagdrempelig kunstenaarsinitiatief dat geselecteerde kunstenaars in staat stelt om kunstenaarsproducten ter verkoop aan te bieden. Deze winkel wordt gerund door kunstenaars. De kunstenaars brengen zelf hun werk in en zijn ook de verkopers van de kunstwerken. Naast de kunstwerken die door de zelfstandige verkoop van de kunstenaars redelijk geprijsd zijn(van 5 tot 250 euro), kan men ook de aanwezige kunstenaars vragen om advies en naar de achtergrond van de werken. Dit initiatief wordt gezien als een verlengde atelierverkoop.

–           De kunstwinkel biedt werk aan van diverse kunstenaars uit de regio en vanuit verschillende kunstdisciplines. Het gaat om objecten, tekeningen, schilderijen, keramiek, grafiek, sieraden, foto’s viltkunst, design en zeefdrukken.

–   Contact opnemen wanneer je werken wilt brengen, deze worden vooraf bekeken door Wim/Wilma voordat ze in de winkel geplaatst gaan worden.

–     Openingstijden: momenteel donderdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

–     Geen aanmeld- of inschrijfkosten

–     De deelnemende kunstenaar verplicht zich bij verkoop om 25%(+btw) van het verkoopbedrag als commissie af te staan aan Het Kunstatelier.

–     Tevens wordt per maand 1% van het totale bedrag van de voorraad van jouw ingebrachte kunstwerken verrekend als gebruikerskosten voor het pand(geen btw). Dus bijvoorbeeld voor € 1000.00 aan werkjes geplaatst is € 10.00 per maand. De factuur of credit-factuur wordt per kwartaal door Het Kunstatelier opgemaakt en per mail verstuurd over de verkopen/voorraad van de voorgaande maand.

–     Minimaal per iedere 3/4 weken, een middag winkeldienst draaien i.s.m. galerie KuBra.

–     De werken zijn verzekerd tegen brand en inbraakschade voor de kosten van het te maken kunstwerk.

Interesse: stuur even een mailtje naar stichtingkubra@gmail.com  met je naam, tel.nr., discipline en evt. website. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het Kunstatelier , Burgemeester Loeffplein 68
5211 RX ’s-Hertogenbosch
www.dekunstwinkeldenbosch.nl
06-20881489(Wim) -06-38895119(Wilma)