What if?  Lets think about it.. 


Sheesnut Art – Sheila Haasnoot-van Empel, (born
1970, Netherlands).

Lives and works in Helmond, NL

I’m an auto didactic artist, working mostly with acrylics. Vivid colours are always embedded in my pop art-like paintings, using diverse techniques. Since 2013 I’m mainly inspired by interesting faces and emotions, laughs, screams, smiles, kisses, eyes etc.

Kunstenares, Geboren in Geldrop 1970, woon en werk al jaren in Helmond.

Ik ben een autodidact kunstenares, schilder al vanaf mijn jeugd. Niet bang zijn is de beste weg om te ontwikkelen. De laatste jaren zijn mijn werken vooral geinspireerd door emoties en expressies. Hieruit zijn prachtige series ontstaan zoals: Inspiring Faces, This is Me en Look-at-Me!

Kleuren spatten van het doek want saai komt in mijn werk niet voor. Ik breng een ode aan de liefde en vrijheid en maak een kunst van de lach! Een schilderij kan je raken en vasthouden, en dat is nou net de bedoeling.

Nieuwe ontwikkelingen zijn gaande, ik zoek de abstracten in de emoties. Dat geeft meer vrijheden tijdens het schilderen, wat terug te zien is in de resultaten.

Not all is Black, een nieuwe gedachte,  een mooie serie komt eraan!

www.sheesnut.nl

 

Taste of Rain 80x160x4

 Education

 • 2016- now: Nancy Jones wednesday group, Bakel, NL
 • 2015 Spray-paint street-art techniques, ArtSchoolHelmond.nl, NL
 • 2014 Barteljee, epoxy atelier, www.barteljee.nl, NL
 • 2013 -2014, Nancy Jones group, Artist, NL
 • 2005 University of life, Geldrop, art class, NL
 Exhibitions
 • 2017 May 13-June 11, Kubra expo, “Transparant versus Dekkend!” Kruithuis, Den Bosch, NL
 • 2017 January 20- June 20, Solo Expo “Not all is Black”, Restaurant “Ons loes”, Helmond, NL
 • 2016 April solo expo, Kerkje van Persingen,”Inspiring faces”,“This-is-Me!”,”Look-at-Me”, NL
 • Nov 2014-Jan 2015 exhibition “ inspiring faces ” Van Schijndel Anteak in Beek en Donk, NL
 • 2014 KID (Kunst in Dierdonk/Art in Dierdonk) exhibition, “Inspiring faces”, Helmond, NL
 • 2013 Duo exhibition with Harry van Empel (Artist), De Dreef Geldrop, NL
 • 2006 Exhibition, “flowers” Library of Helmond, NL
 Series
 • Gems of 2017
 • Not all is Black (2017)
 • Look-at-Me (2016)
 • This-is-Me! (2015)
 • Inspiring faces (2014)
 • Kissing (2013)

Website: www.sheesnut.nl

Email: sheesnut@gmail.com

Telefoon: 06-42621622