Op zondag 17 mei 2015 om 15.00 uur wordt de expositie ‘Stad en Land Verbeeld’ in Galerie KuBra aan de Schilderstraat 17a in ’s-Hertogenbosch officieel geopend.

KuBra toont een selectie van kunstwerken van 5 Brabantse Kunstenaars, waarin stad en land worden verbeeld. Ervaar de zoektocht in de schilderijen en sculpturen van Peer van Gennep of aanschouw de foto’s  met een directheid en de geërotiseerde sculpturen van mergel van Ro-Nalt Schrauwen. Ook zijn er abstract-expressionistische schilderijen van Victor van de Lande te zien en realistische aquarellen en olieverfschilderijen van Rein van Uden. José Goevaers vertaalt In haar schilderen haar eigenzinnigheid in perspectieven en onverwachte kleurcombinaties.

De kunstenaars nemen de toeschouwer mee in hun fascinatie voor landschappen en stadsgezichten. Verbeeld op doek en papier in acryl, olieverf en aquarel en in sculpturen van diverse steensoorten.

Galerie KuBra, Schilderstraat 17a, 5211NB ‘s-Hertogenbosch. Opening zondag 17 mei 2015 om 15.00 uur. Expositie loopt van 15 mei tot 21 juni  2015.

Parkeren: http://www.parkeren-denbosch.nl/

De galerie is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11 tot 17 uur, zaterdag en iedere 1ste zondag van de maand van 12 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden is één kunstenaar aanwezig. Toegang gratis.