Op zondag 12 april 2015 om 15.00 uur wordt de expositie ‘Natuurlijkheden’ in Galerie KuBra aan de Schilderstraat 17a in ’s-Hertogenbosch officieel geopend.

KuBra toont al vanaf 2 april een brede selectie van kunstwerken, gebaseerd op de natuur, gezien door de ogen van 6 Brabantse kunstenaars tijdens de expositie ‘Natuurlijkheden’. Schilderijen en tekeningen met verstilde, atmosferische en abstracte landschappen of realistische details uit de natuur. Sculpturen van natuurlijke materialen of dynamische en organische vormen van staal.

 

Een natuurlijke expositie met de kunstenaars Clem Stroeken, Dirk Verberne, Arma van Rijsbergen, Gerda Kunst, Henny Adank en Gilles de Rooij.

De fascinatie van de kunstenaar om de beleving van de natuur, op geheel eigen wijze, weer te geven, ongeacht de discipline en kunststijl. De toeschouwer heeft bij het kijken alle ruimte om vanuit een eigen referentiekader de werken te observeren en te interpreteren.

Galerie KuBra, Schilderstraat 17a, 5211NB ‘s-Hertogenbosch. Opening zondag 12 april 2015 om 15.00 uur. Expositie loopt 2 april tot 10 mei 2015.

De galerie is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11 tot 17 uur, zaterdag en iedere 1ste zondag van de maand van 12 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars. U bent van harte welkom! Entree gratis.