Natuur op een voetstuk. Mijn naam is Arma van Rijsbergen. Sinds januari 2010 werk ik intensief aan een eigen collectie om mezelf beter te profileren.  Ik probeer in te zoomen op mijn natuurlijke omgeving en een sprookjesachtigs tintje aan het geheel te geven. De formaten van mijn schilderijen lopen sterk uiteen. Dat heeft te maken met de materialen en de ruimte die ik tot mijn beschikking heb.

Sinds vorig jaar ben ik ook weer gaan aquarelleren. Een schouderbreuk na een val van een steiger dwong mij tot andere bezigheden en ook het feit dat ik links moest gaan werken heeft geleid tot verrassende, andere inzichten.

Bij beide technieken blijft de waarneembare natuur de basis, maar de abstractie loert om de hoek. Als ik teveel afdwaal kom ik wel eens in de knoop en dan ga ik  weer terug naar de bossen, luchten en zee.

Email: info@armavanrijsbergen.comWebsites: http://www.armavanrijsbergen.com/core.php Telefoon: 0031 6 137 60 465