Op zaterdag 30 november om 15.00 uur vindt in Galerie KuBra de officiële opening plaats van de laatste expositie van dit jaar met als thema ‘Ontvang de Leegte’. Tijdens de expositie zijn er stemmingsvolle klanken te beluisteren die een prachtige omkadering vormen voor het thema en de tentoongestelde kunstwerken. Curator Clem Stroeken heeft de kunstenaars Marianne Jacobs, Bas van Laarhoven, Gilles de Rooij, Lilian Steenhuisen, Elly Strang en Loes Watchman gevraagd om samen met hem invulling te geven aan het expositiethema. En dat doet ieder op geheel eigen wijze.

Galerie KuBra, Hinthamerstraat 100, 5211 MS ‘s-Hertogenbosch, 1ste verdieping. Expositie 6 weken achtereen open van 28 november 2013 tot en met 5 januari 2014 steeds van donderdag t/m zondag. Tijdens de openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars. U bent van harte welkom.

 Poster-dec-2013