16 januari t/m 23 februari 2014 KuBra presenteert:’What’s your favourite?’

Op zaterdagmiddag 18 januari om 15.00 uur wordt de expositie ‘What’s your favourite?’ in Galerie KuBra ’s-Hertogenbosch officieel geopend met aansluitend de jaarlijkse nieuwjaarborrel. Welkom!

Galerie KuBra laat zich in januari 2014 meteen van haar beste kant zien! Het expositiejaar 2014 wordt spectaculair geopend met een tentoonstelling met de meest favoriete werken van 25 Brabantse kunstenaars. Van 16 januari t/m 23 februari is Galerie KuBra in ’s-Hertogenbosch het toneel voor ‘What’s your favourite?’. Een groepstentoonstelling waar de galerie geheel gevuld is met uiteenlopende kunst. Deze topper is alvast een voorproefje van het Brabantse talent dat in 2014 te zien zal zijn onder de vlag van stichting KuBra!

U zult er schilderijen, tekeningen, sculpturen, keramiek, installaties en glas vinden van Patries Landwehr, Renée Middelkoop, Jolanda Roelofs, Saskia van Oversteeg, An Brzoskowski , Anita de Baaij, Kitty Tijbosch, Bea Key, Bernadette Stokwielder, Jelmer Wijma, Rina de Haas, Josemieke Segers, Rob van Klaveren, Mieke de Rooij, Frans de Jong, Antonia de Ridder, Maaike Snellen, Blandine Pette, Robert Doesburg, Wilma de Turck, Peer van Gennep, Jolanda Kops, Charlotte Lugt, José Smits en Cora van Wanrooij.

Laat u dus verrassen door deze Brabantse kunstenaars. Door de kwaliteit van hun kunstwerken, door hun fantasie en creativiteit, door hun uitbeeldend en zinnenprikkelend vermogen. Van superrealistische kunst kunt u via emotie in grijstinten bij kleurrijke abstracte kunst belanden, maar net zo goed bij digitale kunst.

U kunt de expositie bezoeken van 16 januari t/m 23 februari 2014. Geopend donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden zijn exposerende kunstenaars aanwezig. U vindt Galerie KuBra aan de Hinthamerstraat 100 5211MS ’s-Hertogenbosch.

Poster jan-feb 2014-02


 

28 november t/m 5 januari 2014 KuBra presenteert:’Ontvang de Leegte’

Op zaterdag 30 november om 15.00 uur vindt in Galerie KuBra de officiële opening plaats van de laatste expositie van dit jaar met als thema ‘Ontvang de Leegte’. Tijdens de expositie zijn er stemmingsvolle klanken te beluisteren die een prachtige omkadering vormen voor het thema en de tentoongestelde kunstwerken. Curator Clem Stroeken heeft de kunstenaars Marianne Jacobs, Bas van Laarhoven, Gilles de Rooij, Lilian Steenhuisen, Elly Strang en Loes Watchman gevraagd om samen met hem invulling te geven aan het expositiethema. En dat doet ieder op geheel eigen wijze.

Galerie KuBra, Hinthamerstraat 100, 5211 MS ‘s-Hertogenbosch, 1ste verdieping. Expositie 6 weken achtereen open van 28 november 2013 tot en met 5 januari 2014 steeds van donderdag t/m zondag. Tijdens de openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars. U bent van harte welkom.

Poster-dec-2013


 

17 oktober t/m 24 november 2013 KuBra presenteert: “Stilte”

Op zaterdag 19 oktober om 15.00 uur is de officiële opening in Galerie KuBra van de expositie “Stilte”.

Op zaterdag 19 oktober om 15.00 uur is de officiële opening in Galerie KuBra van de expositie “Stilte” , ingeleid door de Bossche (stads)dichter Doeko L. op zijn eigen, tikje cynische, maar vooral komische manier!

Galerie KuBra, Hinthamerstraat 100 in ’s-Hertogenbosch, is een opvallende plaats, met op wat geroezemoes van de straat en het gekraak van de planken vloer na, een oase van rust. Een aangename verrassing in de drukke binnenstad. Marianne van Zeeventer (sculpturen), Ella Joosten (schilderkunst), André Lieu (sculpturen), Wien de Graaf (grafiek en mixed media), Cor van Opijnen (mixed media schilderijen), Harry van Berlo (schilderkunst) en gastkunstenaar Maya Zeeman (schilderkunst) nemen u mee de stilte in. Stilte en rust om al de getoonde kunstwerken bij je binnen te laten komen. Een aangename middag in een ruimte van stilte. Even de gelegenheid om tot rust te komen.

Galerie KuBra, Hinthamerstraat 100, 5211 MS ‘s-Hertogenbosch, 1ste verdieping. Expositie 6 weken achtereen open van 17 oktober t/m 24 november 2013. Tijdens de openingstijden van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars. U bent van harte welkom.

Poster-okt-nov-2013