De opening van Galerie KuBra (Kunstenaars Uit Brabant)

Op zaterdag 16 februari 2013 om 15.00 uur wordt in het monumentale pand aan de Hinthamerstraat 100, 5211 MS ’s-Hertogenbosch, op de 1ste verdieping Galerie KuBra officieel geopend door mevrouw Fiona Zachariasse, Hoofd Collectie en conservator van het Noordbrabants Museum. Bij die opening exposeren Peer van Gennep, Robert Doesburg, Wilma de Turck, Kitty Tijbosch, Cor van Opijnen en Maykel Schoonus hun werk. Zij zijn de drijvende krachten achter KuBra en hebben de organisatie gebracht tot dit punt. Met deze kunstenaars opent KuBra direct op hoog niveau. Vanaf maart zullen er wisselende exposities zijn, steeds voor periodes van vier weken, waar iedere keer weer een afwisselend en verrassend deel van KuBra zich zal presenteren aan Den Bosch, Brabant en aan ver daarbuiten. Tijdens de openingstijden van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars. U bent van harte welkom!

 poster Galerie KuBra 6 febr.2013