De grensoverschrijdende expositie “Oud en Nieuw” in de Steenfabriek te Gilze wordt op zaterdagmiddag 24 november om 13.00 uur feestelijk geopend, waarna de aanwezige exposanten u graag langs hun werk zullen leiden. U kunt de expositie bezoeken van 24 november tot en met 2 december 2012. Geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden zijn steeds enkele exposerende kunstenaars aanwezig. U vindt de Steenfabriek aan de Steenfabriek 7, 5126PB te Gilze.

Het elftal Brabantse kunstenaars wordt gevormd door: Henny Adank (Breda), Ellen Berens (Nuenen), Petry Claassen (Helmond), Els Gladdines (Bergen op Zoom), Rina de Haas-Stoop (Geldrop), Peter Hendriks (Tilburg), Hennie van de Lande (Breda), Cor van Opijnen (Tilburg), Paula Withagen (Halsteren), Emerentia van Vroenhoven (Best) en Marianne van Zeeventer (Veghel).
Poster oud en nieuw