24 november t/m 2 december 2012, Stichting KuBra presenteert:”Oud en Nieuw”

 

De grensoverschrijdende expositie “Oud en Nieuw” in de Steenfabriek te Gilze wordt op zaterdagmiddag 24 november om 13.00 uur feestelijk geopend, waarna de aanwezige exposanten u graag langs hun werk zullen leiden. U kunt de expositie bezoeken van 24 november tot en met 2 december 2012. Geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden zijn steeds enkele exposerende kunstenaars aanwezig. U vindt de Steenfabriek aan de Steenfabriek 7, 5126PB te Gilze.

Het elftal Brabantse kunstenaars wordt gevormd door: Henny Adank (Breda), Ellen Berens (Nuenen), Petry Claassen (Helmond), Els Gladdines (Bergen op Zoom), Rina de Haas-Stoop (Geldrop), Peter Hendriks (Tilburg), Hennie van de Lande (Breda), Cor van Opijnen (Tilburg), Paula Withagen (Halsteren), Emerentia van Vroenhoven (Best) en Marianne van Zeeventer (Veghel).
Poster oud en nieuw 

 

100 entries
0 comments