Piushaven Kunst en Klassiek

PIUSHAVEN KUNST EN KLASSIEK 2017

Donderdag 27 april 2017 Koningsdag

Deelnemen aan Piushaven Kunst en Klassiek op donderdag 27 april tijdens Koningsdag in Tilburg?

27 april wordt de drukste dag van het jaar, de Koninklijke familie komt naar Tilburg!

Een klinkend en onderscheidend initiatief van diverse Piushaven ondernemers en bewoners verenigd in de Stichting Piushaven Kunst en Klassiek, Piushaven Levend Podium e.a. in samenwerking met stichting KuBra!

In het kader van Koningsdag wordt dit evenement iets anders van opzet, maar de unieke sfeer van de Piushaven en de uitstraling van het water komen weer geweldig samen met de klanken van bijzondere muziekstijlen, theater en de uitdaging van de kunst.

Een kunstplein geopend van 13 tot 17 uur aan het water met circa 40 kramen en in de ochtend, voorafgaand aan de markt, van 10 tot 11 uur, een oranje-ontbijt voor ca 1200 genodigden verzorgd door de horecaondernemers van de Piushaven voor slechts € 5.00 per persoon. Jij mag je hier ook voor aanmelden!

Op en rondom de 4 podia zijn op het plein diverse muzikale- en theatrale optredens.

Voor deze feestelijke dag mag ik je een kraam van 4×1 mtr. incl. tafel aanbieden tegen kostprijs: € 25.00 incl. btw en 2 consumptiebonnen per persoon en eventueel een stoel. Zelf ophangsystemen en andere aankleding meebrengen. Aan de balken van de kraam is er ook een mogelijkheid werken te hangen.

De algemene voorwaarden en details volgen zodra deze bekend zijn.

Aanmeldingen van niet-KuBra deelnemers worden vooraf geballoteerd.

AANMELDEN

Aanmeldingsformulier deelname Piushaven Kunst&Klassiek 27 april.
Vul onderstaand alle gegevens in.
Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Man / vrouw * ManVrouw

Volledige naam (verplicht)

Straat + nr *

Postcode*

Plaats*

Geboortedatum*

E-mail (verplicht)

Telefoon

Mobiel

Discipline*

Website 1*

Deelnemen Oranje-ontbijt?

Uw bericht


Bedankt Sigrid Rhemrev, voor de gastvrijheid, de goede zorgen en de fijne samenwerking! Het was een prachtige expositie........ ... Meer...Minder...

Fotograaf Rob Biesters heeft deze geweldige serie foto's gemaakt van de expositie KuBra. Alleen Zondag 20-08 nog te zien in de galerie De Ruimte, Molenstraat 2, Geldrop!! Kim Verhoef, Clem Stroeken, K...

Bekijk op Facebook

3 september vanaf 11.00 uur is stichting KuBra er ook weer bij met 12 Brabantse kunstenaars! ... Meer...Minder...

Kunstmarkt op ArtiBosch Kunstenfestival

september 3, 2017, 11:00am - september 3, 2017, 10:00am

Rondom de Sint-JansKathedraal vindt dit weekend het Kunstenfestival Artibosch plaats! Je kunt nu al aanmelden voor een plaats op de Kunstmarkt op onze website.

Bekijk op Facebook

Bestuur Stichting KuBra heeft het bericht van Galerie De Ruimte gedeeld. ... Meer...Minder...

Nog even snel naar galerie De Ruimte dit weekend!!! Laatste kans om de prachtige expo te zien van de toppers van KuBra, hét kunstenaarscollectief van Brabant. Zaterdag ontvangen Antoinette Cremers e...

Bekijk op Facebook

Zaterdag 19 augustus van 13 tot 17 uur is kunstenaar Tineke van Laarhoven aanwezig tijdens de expositie 'Galerie KuBra presenteert: Wereld in Contrasten' en vertelt over haar werk. Meer info: www.stichtingkubra.nl. Bezoek Den Bosch Winkelcentrum Arena Den Bosch Burgemeester Loeffplein 64 den Bosch.

UITGELICHT Tineke van Laarhoven
Gilze

Vrije beelden
Haar werk gaat over de verschillende lagen in haarzelf, namelijk de vrijheid en grootsheid van de geest; de nuances en subtiliteit van de gevoelswereld en de fysieke realiteit, zowel in de wereld buiten onszelf, als in het fysieke lichaam.
In haar zoektocht probeert ze alle aspecten op een lijn te krijgen. In haar werk komen de verschillende lagen terug in de combinatie van vorm, expressie en materialen.

Verschillende opleidingen op het gebied van psychologie, esoterie en sjamanisme hebben ertoe geleid dat kunst voor haar sterk verbonden is met de mystieke en de onbewuste lagen van het bewustzijn. Kunst is de drager van haar –naar binnen gerichte- speurtocht naar vrijheid en authenticiteit.

Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder die aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en aan de academie voor Beeldende Vorming in Tilburg.
www.tinekevanlaarhoven.nl
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook

Laatste weekend KuBra presenteert: 'Van diepe grond en stil verlangen' in Galerie De Ruimte in Geldrop. Open vrijdag en zaterdag van 14 tot 17 uur en zondag van 13 tot 17 uur.
Met de kunstenaars Lilian Steenhuisen, Thea Bijl, Jose Smits, Clem Stroeken, Antoinette Cremers, Conny Lemke, Anjo Brohm, Kim Verhoef, Kitty Tijbosch en Mabel Mulder.
... Meer...Minder...

Bekijk op Facebook