Voor mij is beeldende kunst een ontdekkingsreis waarin ik steeds meer mijn eigen weg ga vinden. “Mijn werken moeten een ‘ziel’ hebben”.

Mijn technieken zijn divers, olieverf, acryl met soms mixed media; soms druktechnieken als basis een schilderij. Ik ben voortdurend in ontwikkeling: vanuit het fijnschilderen boeit de expressievere vorm van het schilderen mij steeds meer. Ook portret en model schilderingen zijn mij niet vreemd.

Uniek is de samenwerking met bevriende dichters die, geïnspireerd door mijn schilderijen, gedichten maken. Maar ook andersom komt het voor dat ik een schilderij maak n.a.v. een gedicht. Schilder en dichter inspireren en geven een diepere  beleving aan deze twee disciplines wat resulteert in diverse exposities waarbij schilderkunst en poëzie elkaar ontmoeten.

www.marianneschellekens.nl

www.kunsthandel-gennep.nl

mailto:info@marianneschellekens.nl

mob. tel.  o6 23554112