Licht, liefde en passie

“De natuur en ruimte dienen als inspiratiebron. De weergave van licht, liefde en passie is mijn drijfveer. De kijker het licht laten ervaren is mijn missie.”

Marianne van den Wijngaard volgde de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te ‘s-Hertogenbosch. Vanuit haar oorspronkelijke achtergrond als beeldhouwer richt zij zich nu al geruime tijd vol overgave – en met succes – op de schilderkunst. Zij heeft geëxposeerd in diverse musea en talrijke galeries. Haar werk heeft zowel nationaal als internationaal brede erkenning verworven. Dik aangebrachte verflagen – die verwijzen naar haar achtergrond als beeldhouwer – en het intense kleurgebruik nodigen uit tot bekijken, aanraken en diepgaand ervaren van haar werk. Van den Wijngaard laat het intense licht speels en krachtig uitstralen. Zij wil uitdrukking geven aan het onbevattelijke van het leven, de grote eenheid waar wij deel van uitmaken. En zo wil zij de ervaring van deze positieve krachten op de toeschouwer overbrengen en aanmoedigen om te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

 

Email: atelier@wijngaard.info

Websites: http://www.wijngaard.info/

Telefoon: 06 – 10638782