OPENSTAANDE VACATURES (VRIJWILLIGERS)

1-1-2023

Vrijwilliger coördinator Marketing en Publiciteit

Wij zijn op zoek naar een ervaren, betrokken marketeer v/m. Je ontwikkelt een concreet en creatief marketing- en publiciteitsplan. Je voert dit uit en stuurt ook de enthousiaste werkgroep PR aan. Samen met directie, en in overleg met het bestuur geef je vorm aan de plannen en evalueer je de resultaten van aanpak en uitvoering. De plannen zijn bedoeld voor meerdere jaren, bevatten meetbare doelen en kennen een gezonde verhouding tussen realiteitszin en ambitie.
Trefwoorden: een eigen gezicht, stijlvast, media-mix, jaarkalender, online/offline. En ook dit nog: een meeslepend verhaal, een treffend beeld, een goede klik.

Zowel voor ons zelf als voor onze kunstenaars willen we meer dan enkel het behoud van onze stabiele huidige positie. We worden dan ook uitgedaagd om de omvang, frequentie, kwaliteit en betrokkenheid van ons culturele publieksbereik te vergroten. Marketing en publiciteit zal daarin van doorslaggevend belang zijn.

Wij zoeken geen duizendpoot maar een verbindende, taakgerichte, doeltreffende en cultureel geïnteresseerde drijvende kracht achter onze marketing en publiciteit.

Stichting KuBra is al ruim 11 jaar een heel actieve, bruisende en unieke coöperatieve organisatie van ruim 140 Brabantse beeldend kunstenaars. De stichting zelf heeft geen winstoogmerk. Individuele kunstenaars worden samengebracht in groepsverband om onder begeleiding evenementen en projecten te organiseren en eigen kunst te exposeren en te verkopen. Het publiek wordt nauw betrokken bij alle activiteiten.

Datum: vanaf heden voor onbepaalde tijd
Contract: vrijwilligersovereenkomst
Vergoeding: reiskostenvergoeding
Locatie: Achter de Driesprong 9, Rosmalen (gem. ‘s-Hertogenbosch) en thuis

Herken je jezelf in deze uitdaging?

Ga dan het gesprek met ons aan en neem contact op met: Wilma de Turck – stichtingkubra@gmail.com