OPENSTAANDE VACATURES (VRIJWILLIGERS)

18-6-2022

Vrijwilliger gastvrouw/heer KuBra-Art Galerie Rosmalen

Voor onze gezellige expositieruimte, Achter de Driesprong 9 zijn we wegens uitbreiding op zoek naar serieuze gastvrouwen/heren die, naast de deelnemende Brabantse kunstenaars, onze non-profit-stichting willen versterken.

Stichting KuBra is al bijna 12 jaar een heel actieve, bruisende en unieke coöperatieve organisatie van ruim 140 Brabantse beeldend kunstenaars. De stichting heeft geen winstoogmerk. Individuele kunstenaars worden samengebracht in groepsverband om onder begeleiding evenementen en projecten te organiseren en eigen kunst te exposeren en te verkopen met behulp van vrijwilligers die kunst een warm hart toe dragen. Het publiek wordt nauw betrokken bij alle activiteiten.

KuBra-Art Galerie Rosmalen

De Galerie is, naast thuishonk, een vrij toegankelijke, laagdrempelige expositieruimte van de stichting, waarin een groot scala aan hedendaagse beeldende kunstvormen wordt getoond.

Wat vragen wij van de gastvrouw/gastheer?

• Representatief
  • Niet per se een directe link met kunst – wel affiniteit
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Positieve houding

De taken

• Zelfstandig de galerie openen en sluiten
  • Bezoekers ontvangen en te woord staan
  • Verstrekken informatie aan gasten over actuele expositie, kunstenaars etc. (indien gewenst)
  • Daarnaast verkoopt u kunstwerken uit de expositie en houdt u de galerie netjes en representatief
  • Inzetbaarheid: Flexibel, alles in overleg. Van 1 dienst per week tot 1 dienst per maand, zelf te bepalen aan de hand van een rooster. De openingstijden zijn woensdag t/m zaterdag van 13 tot 17 uur.

Wat biedt KuBra-Art?

• Een gezellige werkomgeving tussen de kunst
  • Contact met kunstenaars en kunstliefhebbers
  • Iedere 8 weken een officiële opening met uitleg van exposerende kunstenaars

Lijkt het je leuk om je op vrijwillige basis in te zetten voor de kunst in Rosmalen en wil je hier iets meer van weten of heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar Wilma wilma@stichtingkubra.nl .

28-3-2022

Vrijwilliger coördinator Marketing en Publiciteit

Wij zijn op zoek naar een ervaren, betrokken marketeer v/m. Je ontwikkelt een concreet en creatief marketing- en publiciteitsplan. Je voert dit uit en stuurt ook de enthousiaste werkgroep PR aan. Samen met directie, en in overleg met het bestuur geef je vorm aan de plannen en evalueer je de resultaten van aanpak en uitvoering. De plannen zijn bedoeld voor meerdere jaren, bevatten meetbare doelen en kennen een gezonde verhouding tussen realiteitszin en ambitie.
Trefwoorden: een eigen gezicht, stijlvast, media-mix, jaarkalender, online/offline. En ook dit nog: een meeslepend verhaal, een treffend beeld, een goede klik.

Zowel voor ons zelf als voor onze kunstenaars willen we meer dan enkel het behoud van onze stabiele huidige positie. We worden dan ook uitgedaagd om de omvang, frequentie, kwaliteit en betrokkenheid van ons culturele publieksbereik te vergroten. Marketing en publiciteit zal daarin van doorslaggevend belang zijn.

Wij zoeken geen duizendpoot maar een verbindende, taakgerichte, doeltreffende en cultureel geïnteresseerde drijvende kracht achter onze marketing en publiciteit.

Stichting KuBra is al ruim 11 jaar een heel actieve, bruisende en unieke coöperatieve organisatie van ruim 140 Brabantse beeldend kunstenaars. De stichting zelf heeft geen winstoogmerk. Individuele kunstenaars worden samengebracht in groepsverband om onder begeleiding evenementen en projecten te organiseren en eigen kunst te exposeren en te verkopen. Het publiek wordt nauw betrokken bij alle activiteiten.

Datum: vanaf 1 april 2022 voor onbepaalde tijd
Contract: vrijwilligersovereenkomst
Vergoeding: reiskostenvergoeding
Locatie: Achter de Driesprong 9, Rosmalen (gem. ‘s-Hertogenbosch) en thuis

Herken je jezelf in deze uitdaging?

Ga dan het gesprek met ons aan en neem contact op met: Wilma de Turck – stichtingkubra@gmail.com