ONZE KUNSTCOLLECTIE

Originele hedendaagse kunst van Nederlandse kunstenaars

Onze kunstcollectie bestaat uit schilderijen, tekeningen, digitale kunst, foto’s, grafiek en sculpturen. Unieke kunstwerken van gevestigde kunstenaars en aanstormend talent.

Stichting KuBra heeft meer dan 130 aangesloten kunstenaars en groeit!
Kunstenaars die zich aanmelden om lid te worden van Stichting KuBra worden zorgvuldig gescreend door de ballotagecommissie, waardoor zowel we een hoog niveau kunnen waarborgen als diversiteit.

Wij zijn een professionele organisatie van en voor kunstenaars om kunst in de breedste zin van het woord bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Bent u geïnteresseerd en vind u het leuk om te komen kijken, dan nodigen wij u van harte uit om de exposities in onze 2 galeries (’s-Hertogenbosch en Geldrop) of exposities op locaties, te komen bezichtigen.