KuBra-Art Galerie Geldrop

AANKONDIGING: vanaf 16 december tweede expositieruimte!

foto’s doorstart de Ruimte/samenwerking KuBra-Art door Rob Biesters

 KuBra-Art Galerie Geldrop

Nieuw concept voor Galerie De Ruimte! >>>>
Stichting KuBra​ en Galerie De Ruimte​ zullen vanaf half december samen van ‘de ruimte’ aan de Molenstraat 2 …in Geldrop, gebruik maken.
De huidige exposite ‘Oktober-December’ zal te bezichtigen blijven t/m 10 december.
Vanaf zaterdag 16 december zal er voor de kunstminnaars een nieuwe kunstexpositie getoond worden door KuBra-Art en zal Galerie De Ruimte haar nieuwe kunstcollectie tonen.

Beide organisaties zullen volgens eigen missie en visie te werk gaan en hun activiteiten ook onder eigen naam voeren. Natuurlijk versterken de 2 organisaties elkaar where ever they can!

Galerie De Ruimte zal volgens haar eigen doelstellingen haar gedeelte van de ruimte, rechts van de ingang, benutten. De galerie streeft er naar de toegankelijkheid van kunst en het begrip voor en over kunst te vergroten.
De nadruk zal in de toekomst komen te liggen op het vertegenwoordigen van meerdere kunstenaars gedurende een langere periode én kunsteducatie. Er zal dus niet meer alle 8 weken een nieuwe expositie door Galerie De Ruimte gepresenteerd worden. Kunstwerken die nieuw in de collectie van Galerie De Ruimte worden opgenomen zullen in de media uitgelicht worden.
De kunsteducatie zal aan een breed publiek (kinderen en volwassenen) aangeboden worden, met de mogelijkheid het met een klein culinair arrangement te combineren.
Daarnaast zal Galerie De Ruimte particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig advies over een eventuele kunstaankoop.

Stichting KuBra zal onder de naam KuBra-Art de ruimte, links van de ingang, gaan gebruiken als permanent podium voor wisselende exposities voor haar leden. KuBra-Art presenteert iedere 2 maanden een nieuwe expositie. KuBra is een stichting waar ruim 125 Brabantse kunstenaars bij aangesloten zijn en die als doelstelling heeft haar leden podia te bieden door het organiseren van exposities op verschillende locaties in Brabant en België. Deze activiteit zal ook de kunstenaars weer stimuleren tot het ontwikkelen van nieuwe projecten waardoor zij zich kunnen profileren in de kunstwereld. KuBra-Art zal in de toekomst extra kunstgerelateerde activiteiten ontwikkelen in de vorm van workshops en kunstfairs.

Tot gauw aan de Molenstraat 2! Groet van Wilma en Sigrid

Nog enkele plaatsen beschikbaar! ... Meer...Minder...

Workshop ‘glaskunst’ in Galerie De Ruimte, Geldrop 19 april van 10:00 tot en met 15:00 Een bijzondere workshop waarbij je leert prachtige glaskralen te maken om hier vervolgens een mooi sieraad me...

2 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

Nog enkele plaatsen beschikbaar!
Onder vakkundige begeleiding van glaskunstenares Anjo Brohm werkt ieder aan een eigen brander. Zelfs in relatief korte tijd kom je tot al een verrassend resultaat in de vorm van een serie zelfgemaakte kralen van Venetiaans glas (Pandorra stijl) waarmee je zelf je sieraad (collier, hanger) kunt samenstellen.
... Meer...Minder...

Workshop 'glaskunst'

april 19, 2018, 10:00am - april 19, 2018, 8:00am

Een bijzondere workshop waarbij u leert prachtige glaskralen te maken om hier vervolgens een mooi sieraad mee te creëren. MEER INFO:https://galeriederuimte.nl/event/workshop-glaskunst/

5 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

Op zondag 18 maart van 13 tot 17 uur tijdens de expositie KuBra-Art Geldrop presenteert: 'Portret in Portret' zijn de kunstenaars Robert Munning en Jeanette van Dun aanwezig en vertellen over hun werk. Ook werk te zien van Marion Timmermans, Patries Landwehr, Diana van Oort en An Brzoskowski. i.s.m. Galerie De Ruimte Meer info: www.stichtingkubra.nl MooiGeldropMierlo. ... Meer...Minder...

5 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

Op zaterdag 17 maart is kunstenares Marian Vergouwen aanwezig en op zondag 18 maart Tineke Holm aanwezig tijdens de expositie Galerie KuBra presenteert:'Natuurlijk' in 's-Hertogenbosch en vertellen over hun werk. Open van 13 tot 17 uur. Ook werk te zien van Ali Khalil, Elena Kukuy en Gerda Kunst. Meer info: www.stichtingkubra.nl Winkelcentrum Arena Den Bosch, Bezoekerscentrum De Grote Rivieren, VOLOP Den Bosch. ... Meer...Minder...

6 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart van 14 tot 17 uur tijdens de Expositie KuBra presenteert: Symbiose zijn de kunstenaars Ruth van de Pol (zaterdag), Ellen Voets (zondag) en Loes Watchman(zondag) aanwezig en vertellen over hun werk. Meer info: www.stichtingkubra.nl Mooi Laarbeek ... Meer...Minder...

6 days ago  ·  

Bekijk op Facebook