GALERIE KUBRA DEN BOSCH GESLOTEN

Door de eigen, vrij toegankelijke galerie biedt KuBra direct een podium aan haar leden. Hier draait alles om de kunstenaars. Zij exposeren, bemensen de exposities, richten in, selecteren en communiceren over de kunst. Er zijn wisselende exposities, steeds voor periodes van acht weken, waar iedere keer verschillende kunstenaars hun verrassende, afwisselende en verfrissende kunst presenteren aan ‘s-Hertogenbosch, Brabant en ver daarbuiten. In de weekenden wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars.
De galerie van stichting KuBra is gesitueerd in de binnenstad van de provinciehoofdstad ’s-Hertogenbosch. De officiële en feestelijke opening vond plaats op zaterdag 1 juli 2017 onder leiding van Wilma de Turck (bestuurder).
De voetgangerspassage naar parkeergarage De Tolbrug is gevuld met kunstenaars en ambachtslieden!

De tijdelijke expositieruimte aan het Burgemeester Loeffplein, onderdeel van winkelcentrum De Arena, gelegen in de passage van parkeergarage Tolbrug, is mede mogelijk gemaakt door VOLOP Den Bosch, BNP, Gaphh Leegstandsbeheer en de eigenaar Aberdeen.

Door de samenwerking van deze partijen en individuen houden we de Kunst in Brabant en ‘s-Hertogenbosch levend en toegankelijk voor iedereen!


Foto’s expositie galerie KuBra-Art ‘s-Hertogenbosch, Gerard Monté

Expositie ‘Tekens in de Tijd’, foto’s kijk hier…..

Contact

  • Bezoekadres:
  • Burgemeester Loeffplein 64
  • 5211RX ‘s-Hertogenbosch
  • GESLOTEN

 

Vindbaarheid

  • De Galerie is gelegen in de passage van parkeergarage Tolbrug.
  • Vanuit het plein (t.o. ANWB) voetgangerspassage parkeergarage Tolbrug, laatste pand links.
  • Vanuit de parkeergarage, onderaan de trap, eerste pand rechts in de passage.

Actuele exposities