BEDRIJFS- GROEPSUITJES

KuBra-Art heeft alles voor uw groeps- en bedrijfsuitjes!

Professionele kunstenaars, aangesloten bij KuBra-Art, geven een diversiteit aan workshops en kunstpresentaties/demonstraties in hun eigen atelier of op een andere locatie zoals in uw bedrijf, instelling, een party- of congrescentrum. Ook zijn er mogelijkheden in Frankrijk en Spanje! Ideaal voor familie- en bedrijfsuitjes of team-building. Kortom, samen kunst beleven is voor iedereen!
Schilderen in diverse stijlen of met verschillende materialen, glas bewerken, mozaïek, emailleren, boetseren en nog veel meer verrassende kunstbelevingen! Gezelligheid en ongedwongenheid staan natuurlijk voorop, maar wat is er fijner dan na zo’n dag huiswaarts te gaan met uw eigen kunstwerk? Wellicht heeft u meer creativiteit in huis dan u ooit gedacht had! Alleen al de ervaring ooit zelf een schilderij gemaakt te hebben of een heus (zelf)portret getekend te hebben!
Voor uw groep of bedrijf kunnen we een uitje ‘op maat’ aanbieden. U kunt individueel uw eigen kunstwerk maken of gezamenlijk één groot kunstwerk, bijvoorbeeld ter decoratie van uw bedrijf. De kunstenaar stelt, in samenspraak met u, de workshop samen, rekening houdend met het aantal mensen, het doel van de workshop en het beschikbare budget.
Interesse in een van onderstaande workshops? U kunt rechtstreeks contact opnemen met de kunstenaar en een afspraak maken om zo te komen tot een onvergetelijk kunstzinnig en inspirerend samenzijn met uw medewerkers, vrienden of familie, afgestemd op uw wensen.


 • Alles
 • Beeldhouwen
 • Boetseren
 • Contemporary art
 • Emailleren
 • Glas
 • Materiekunst
 • Mixed media
 • Schilderen
 • Tekenen
 • uitjes
 • Zandschilderen

Anjo Brohm

‘s-Hertogenbosch
06-47660051
info@anjobrohm.eu
www.anjobrohm.eu
www.atelierdemuze.nl

Antoinette Donkers-Dekker

Wintelre
040-2823461
AntoinetteDonkersDekker @kpnmail.nl
www.antoinettedonkers-dekker.com

Erwin van der Doelen

Erwin van der Doelen 's-Hertogenbosch 06-46775705 Ed-decor@outlook.com www.Ed-decor.nl – Ed-Decor staat voor het aanwakkeren van de creativiteit door gebruik te maken van kunst – Door middel van een workshop leer je om vanuit je handen, hoofd en hart te werken – een mogelijkheid om een kunstroute bij Ed-Decor te boeken (vooral geschikt als groepsproject vanaf [...]

Hanneke Bollen

Hanneke Bollen Tilburg 06-51121870 hanneke@bollen.nl www.hb-atelier.nl – Workshop 1 : schilderen op paneel met olieverf – Workshop 2: “Kunst van imperfectie” met parafine Lees meer……

Inge Smits

Helmond
06-54753800
info@atelieringes.nl
www.atelieringes.nl

Karen Pelckmans

Haaren (N-Br)
06-49632718
info@karenpelckmans.nl
www.karenpelckmans.nl
www.IndenGevert.nl

Lidwien van Noorden

‘s-Hertogenbosch
06-22967745
lidwienvannoorden@colorsunwind.nl
www.colorsunwind.nl

Marion Janssen-Quaadvliet

Vught
073-6568468
marionquaadvliet@hotmail.com
www.marionquaadvliet.nl

Marion Kramer

Eindhoven
06-17019793
info@part-of-the-art.nl
www.part-of-the-art.nl

Melanie van der Heijden-van Dee

Zaltbommel
06-37072974
info@melanievanderheijden.nl
www.art2Byou.nl