Kunst Outlet 2024

P E R S B E R I C H T

KuBra-Art Kunst Outlet 2024

Deze zomer presenteert KuBra-Art met trots de unieke “KuBra Kunst-Outlet 2024”.
Voor vele kunstenaars is het herkenbaar; in het atelier staan kunstwerken die, hoewel nog steeds relevant en van hoge kwaliteit, niet meer actief tentoongesteld worden en die eigenlijk een toch nieuwe eigenaar verdienen…
KuBra-Art biedt de Brabantse kunstenaars een platform om hun oudere werken onder de aandacht te brengen en wat extra inkomsten te genereren.

De Kunst-Outlet 2024 vindt plaats in de KuBra-Art Galerie in Rosmalen en loopt van 13 juli t/m 25 augustus 2024. Met werk van 22 Brabantse Kunstenaars, in totaal ruim 180 kunstwerken.
De Outlet wordt officieel geopend op Zondag 14 juli om 14.00 uur, waar veel kunstenaars persoonlijk aanwezig zullen zijn.

Door deze kunstwerken tegen lagere prijzen aan te bieden, kunnen kunstenaars inkomsten genereren die hen helpen nieuwe materialen aan te schaffen en hun praktijk voort te zetten, vooral in deze tijden van economische onzekerheid.
Kunstliefhebbers die niet de middelen hebben om kunst tegen reguliere prijzen aan te schaffen, wordt het eenmalig mogelijk gemaakt om door middel van een fikse korting de nieuwe eigenaar te worden van een uniek en eigentijds kunstwerk!

Kom langs en ontdek de verborgen schatten van onze Brabantse talenten. Geef een kunstwerk een nieuw thuis en steun de kunstenaars in hun creatieve groei!

De Kunst-Outlet 2024 biedt een breed scala aan kunstwerken, waaronder impressionistische kleurrijke bloem- en natuurschilderijen in acryl en olieverf, abstracte en mixed-media schilderijen, aquarellen, tekeningen, zeefdrukken, bronzen, keramische en glazen sculpturen,
Daarnaast zijn er unieke kleine kunstwerkjes te zien van 16 regionale kunstenaars.

KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9-10 in Rosmalen loopt van 13 juli t/m 25 augustus 2024 en is vrij te bezoeken van woensdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur en zondag tijdens de “KuBra Kunst Borrel’ van 13 tot 16 uur. Officiële opening op Zondag 14 juli om 14.00 uur.
Voor meer informatie over de deelnemende kunstenaars en hun werk, bezoek de website www.stichtingkubra.nl of neem contact op met de galerie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de KuBra Kunst Outlet 2024!

Werk van:
Loes Beks (Eindhoven), Pierre van Dijk, (’s-Hertogenbosch), Jeannie op ’t Hoog (Tilburg), Bea Key (Vught), Renée Middelkoop (Oosterhout), Eline Moos (Prinsenbeek), Diana van Oort (Vught), René Roovers (Nuland), Inge Smits (Helmond), Dick van Tongeren (Nuenen), Rein van Uden (Schijndel), Leny de Vos – van Erp (’s-Hertogenbosch) Antwan Hoedemakers (’s-Hertogenbosch), Suzanne Hesp (Appeltern), Marianne Sommers (Nuland), Anjo Brohm (’s-Hertogenbosch), Paula Groote-Versteegen (Nederwetten), Mieke van den Hoogen (Grave), Anita Voets (Berlicum), Hetty van Gool, Huub Cooijmans en Zeefdrukken van Kurtface.

Openingstijden:

13 juli t/m 25 augustus 2024
Officiële opening zondag 14 juli van 14 tot 16 uur – met hapje en drankje

Reguliere openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur

Zondag Kunst Borrel van 13 tot 16  uur

KuBra-Art galerie

Achter de Driesprong 9-10
5241TK Rosmalen.
Vrije toegang. Parkeren is gratis (met parkeerkaart)
Bezoeken op afspraak kan uiteraard ook, neem daarvoor contact met ons op.

Kunst in winkels centrum Rosmalen:
De Driesprong 13 Boetiek Willemien
Harry Coppensstraat 15 Hema lunchroom

Plattegrond etalages centrum Rosmalen

Dick van Tongeren

Inge Smits

Leny de Vos-van Erp

Bea Key

Jeannie op ‘t Hoog

Anjo Brohm

Antwan Hoedemakers

Diana van Oort

Loes Beks

Mieke van den Hoogen

Pierre van Dijk

Rein van Uden

Renée Middelkoop

Suzanne Hesp

Marianne Sommers

Eline Moos

René Roovers

Paula Groote-Versteegen

Kurtface Zeefdruk

Anita Voets

Hetty van Gool