Expositie 'Identity'

PERSBERICHT

Stichting KuBra presenteert: “Identity”

Voor het twaalfde jaar keren 10 Brabantse Kunstenaars terug in de Steenfabriek te Gilze

Op zaterdag 11 november om 12.00 uur start de overzichtstentoonstelling ‘Identity’ van KuBra-Art.
Deze spectaculaire groepsexpositie met 10 Brabantse Kunstenaars wordt in de weekenden van 11 t/m 19 november 2023 van 12 tot 17 uur feestelijk gevierd, waarbij kunstenaars aanwezig zijn.
De vernissage is op zaterdag 11 november om 13.30 uur waarbij de kunstenaars aanwezig zijn en worden voorgesteld. Meer info: www.stichtingkubra.nl

Identity is een opwindende expositie! Tien kunstenaars, gepassioneerd op zoek naar hun eigenheid in de artistieke expressie, tonen sculpturen van glas, brons, keramiek en ijzer, abstracte en realistische schilderijen in olieverf en acryl, schilderingen op rijstpapier, mozaïek, scrap-art en Graphic Art.
Door het gebruik van deze verschillende materialen in combinatie met de persoonlijke stijlen van de kunstenaars wordt een gevarieerd beeld neergezet van wat de Brabantse kunstenaar te bieden heeft en maakt dat bezichtiging van deze expositie meer dan de moeite waard is.

Een groepsexpositie met 10 kunstenaars met kunst die tot de verbeelding spreekt! Zij zijn aangesloten bij de Brabantse stichting KuBra; Maria van der Aalsvoort (’s-Hertogenbosch), Peter Hoeben (Aarle-Rixtel), Jan Hogema (Vught), Frank Keiren (Nuenen), Natasja Mulder (Teteringen), Francis van den Broek (Breda), Franca Schuurmans (’s-Hertogenbosch), Jan Steenbekkers (Empel), Liesbeth Kocken (Berlicum) en Anita Voets (Berlicum).

Het kunstenaarscollectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent ruim 140 deelnemers die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De kunstenaars hebben o.a. als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België en in de eigen galerie in Rosmalen (gem. ’s-Hertogenbosch).

Steenfabriek, Steenfabriek 7, 5126PB Gilze. Expositie loopt van 11 t/m 19 november 2023 en is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden wordt u met een drankje ontvangen door de kunstenaars. Vernissage zaterdag 11 november om 14.00 uur. Vrije toegang en vrij parkeren. U bent van harte welkom.

Openingstijden

11 t/m 19 november 2023
za + zo van 12 tot 17 uur
Vernissage zaterdag 11 november 13.30 uur

Locatie:
Steenfabriek Gilze
Steenfabriek 7
5126 PB Gilze
(Vrij parkeren)

De Kunstenaars
Maria van der Aalsvoort (’s-Hertogenbosch)
Peter Hoeben (Aarle-Rixtel)
Jan Hogema (Vught)
Frank Keiren (Nuenen)
Natasja Mulder (Teteringen)
Francis van den Broek (Breda)
Franca Schuurmans (’s-Hertogenbosch)
Jan Steenbekkers (Empel)
Liesbeth Kocken (Berlicum)
Anita Voets (Berlicum)