KUNSTMARKT

´Klein Montmartre´

centrum Rosmalen

Zondag 11 juni 2023

 

De grootste Kunstmarkt van Brabant!

 

!!! Aanmelden via onderstaand formulier !!!

Je waant je op zondag 11 juni van 11 tot 17 uur in Franse sferen, een klein Montmartre!  In 2023 gaan we extra uitpakken en toveren het hele centrum van Rosmalen om tot de karakteristieke Parijse kunstenaarsbuurt.

Het is een kwalitatief hoogwaardige kunstmarkt met meer dan 100 deelnemende kunstenaars, niet alleen uit de regio, maar uit het hele land. Vele geven demonstraties en er worden veel verschillende kunstvormen getoond en te koop aangeboden.

Met gezellige terrasjes in Franse sferen, met op het podium Franse chansons door o.a. muziekvereniging St. Cecilia, orkest Da Capo, Hevo-koor, dans van dansschool Dream Dance en Franstalige muziek uit de platenkoffer van Satisfaction! Veel kunstenaars geven demonstraties en er is een jongerenprogramma met o.a. graffiti-workshops door Kings of Colors en veel meer!  Plaatselijke ondernemers openen hun deuren en prijzen hun waren aan  in een kunstzinnige en Franse sfeer!

Vanaf 2023 zal iedere 2e zondag van juni de Kunstmarkt-Rosmalen worden gehouden!

Kraam: 4 x 1 meter

Kraamhuur
KuBra-leden: € 40,= incl. btw
Niet-leden: € 50,= incl. btw
Verdere bijzonderheden volgen

INSCHRIJFFORMULIER KUNSTMARKT ROSMALEN 2023

Je waant je op zondag 11 juni van 11 tot 17 uur in Franse sferen, een klein Montmartre! In 2023 gaan we extra uitpakken en toveren het centrum om tot de karakteristieke Parijse kunstenaarsbuurt, met gezellige terrasjes, muziek, demonstraties en er is een jongerenprogramma! Het is een kwalitatief hoogwaardige kunstmarkt met marktkramen met meer dan 100 deelnemende kunstenaars die demonstraties geven en waar veel verschillende kunstvormen worden vertoond en verkocht. Deelname is definitief na officiële bevestiging vanuit KuBra-Art Rosmalen.

Verkennen

Voeg een foto van je werk toe voor promotie Lukt dit niet dan foto sturen naar info@stichtingkubra.nl

Een moment geduld aub.

DEELNEMERS KUNSTMARKT

PROGRAMMA PODIUM

Kentering Dorpsstraat 54 

Dream Dance Rosmalen
13.00-13.15 uur
13.20-13.30 uur
13.35-13.45 uur

Da Capo Orkest
14.00-14.45 uur

HEVO-koor operette
15.00-15.45 uur

Harmonie Orkest St. Cecilia
16.00-17.00 uur


DE DRIESPRONG

Franse muziek uit de platenkoffer van Satisfaction
13.00-17.00 uur

Kunstmarkt ‘Klein Montmartre’
Start KuBra-Art – Achter de Driesprong 9 – 5241TK Rosmalen
In gehele centrum Rosmalen
11 juni 2023 van 11 tot 17 uur

De Kunstmarkt is vrij te bezoeken en er is ruime gratis parkeergelegenheid.