Expositie Dieren Vastgelegd

P E R S B E R I C H T

Expositie KuBra-Art Rosmalen presenteert: ‘Dieren Vastgelegd’

ALLE WERKEN UIT DE EXPOSITIE ‘DIEREN VASTGELEGD’ DIGITAAL BEKIJKEN? klik hier……..

In deze onzekere tijd en ondanks de corona-maatregelen blijven de kunstenaars van KuBra-Art op verantwoorde wijze zichtbaar.

Op 29 mei start de nieuwe fascinerende  expositie ‘Dieren Vastgelegd’  in de KuBra-Art galerie Achter de Driesprong 9, in diverse etalages in het centrum van Rosmalen én digitaal.

De expositie loopt van 29 mei t/m 4 juli 2021.

De deuren van de galerie zijn onder voorwaarden open, de voor dat moment geldende RIVM maatregelen respecterende. Actuele openingstijden en maatregelen zie www.stichtingkubra.nl .

Op de zondagen staat één van de kunstenaars u graag persoonlijk te woord!

De 6 Brabantse kunstenaars Anouk Slegers (Tilburg), Pieter van Goor (Erp), Petra Verlooij (Etten-Leur), Rien van Osch (Den Dungen), Wilma de Turck (’s-Hertogenbosch) en Pierre van Dijk (Empel) geven hun fascinatie voor dieren op geheel eigen wijze vorm.

Gebruikmakend van een diversiteit aan technieken en stijlen vormen ze samen een eenheid door het thema; realistische dierensculpturen van keramiek, neolith, glas, brons en tin, abstract-realistische schilderijen op canvas met olie- en acrylverf, magisch-realistische digitale airbrush en magisch-symbolische olieverfschilderijen op canvas en paneel.

Dit geeft een verrassend en divers beeld van de kwaliteit van KuBra-Art als culturele organisatie, aangepast aan deze tijd.

Mede door het enthousiasme van de kunstenaars, de inwoners, het centrum management van Rosmalen en de pandeigenaar heeft stichting KuBra weer haar eigen thuishonk, de KuBra-Art Galerie met een kleine galerie-winkel. Het mooie pand ligt op een A1-locatie, Achter de Driesprong 9 in het centrum van Rosmalen.

Door de eigen, vrij toegankelijke galerie biedt KuBra direct een podium aan haar leden. Hier draait alles om de kunstenaars. Zij exposeren, bemensen de exposities, richten in, selecteren, geven demonstraties en workshops en communiceren over de kunst samen met kunstliefhebbers.

Er zijn wisselende exposities, steeds voor periodes van zes weken, waar iedere keer verschillende kunstenaars hun verrassende, afwisselende en verfrissende kunst presenteren aan Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch, Brabant en ver daarbuiten

KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9, 5241TK Rosmalen. De expositie start op 29 mei en loopt t/m 4 juli 2021. De galerie is geopend van woensdag t /m zondag van 13 tot 16 uur en op afspraak.

Actuele openingstijden zie website. Vrije toegang en vrij parkeren met parkeerkaart. www.stichtingkubra.nl.

Openingstijden

29 mei t/m 4 juli 2021

Open wo t/m zo 13-16 uur

Of op afspraak