Kings of KuBra

KINGS OF COLORS PRESENTS: ‘KINGS OF KUBRA’

 

Brabantse kunstenaars van Galerie KuBra-Art gaan op 14, 15 en 16 juni tijdens het Kings of Colors festival de uitdaging aan om de meer traditionele kunst van gerenommeerde kunstenaars met Urban-Art te verbinden en de snijvlakken te zoeken.

In de Kaaihallen komt de traditionele kunst en urban art samen met meer dan 20 gepassioneerde, gevestigde Brabantse kunstenaars, die hun hedendaagse unieke kunstwerken en kunsten in verschillende stijlen en disciplines tonen in stands en in het atelier.
Alle dagen live painting door Edwin van den Berg, Menno Heijstek en Frank Willems in verschillende stijlen.

De wijkbewoners en de bezoekers worden uitgedaagd om mee te werken aan één groot kunstwerk dat ná het festival tentoongesteld gaat worden in galerie KuBra-Art aan het Burgmeester Loeffplein. Durf jij de uitdaging aan?

Openingstijden

14 juni | 13:00 tot 19:00 uur
15 juni | 12:00 tot 19:00 uur
16 juni | 10:00 tot 21:00 uur

Kaaihallen, Tramkade in ‘s-Hertogenbosch