Onder de naam SAM Paintings maakt Simone van der Meeren figuratieve olieverfschilderijen. Haar stijl daarin is realistisch en magisch realistisch. Simone heeft van jongs af aan een grote passie voor tekenen en schilderen ontwikkeld. Door de jaren heen heeft zij deze interesses verder uitgebouwd door te experimenteren met verschillende onderwerpen en materialen.

Het veelzeggende motto van Simone is: een dag niet geschilderd is een dag niet geleefd. Dat wil ook zeggen dat ze vaak bezig is om in de natuur ideeën op te doen. Het kleurenpalet van de wereld werkelijk waar te nemen. De wisselende afbeeldingen die in de wolken te lezen zijn, ontdekken en vertalen naar een passende compositie. Eenvoudige dingen zoals blij worden van de zon en dromerig van de maan geven haar bezieling goed weer.

Daarbij is het haar intentie om mensen “te raken” en nog eens opnieuw te laten kijken; om nog meer te zien; te ontdekken; te glimlachen; te verwonderen. De toeschouwer wordt uitgenodigd om er een eigen invulling aan te geven.

E: sam@sam-paintings.nl
W: www.sam-paintings.nl
T: 06-30063037