22 juli t/m 20 augustus 2017 De Ruimte

 

Expositie KuBra presenteert: ‘Van diepe grond en stil verlangen’ van 22 juli t/m 20 augustus 2017- Galerie de Ruimte – Geldrop

 Op zondag 23 juli om 15.00 uur vindt in galerie De Ruimte in Geldrop de feestelijke vernissage plaats van de expositie KuBra presenteert: ‘Van diepe grond en stil verlangen’. Een krachtige groepsexpositie door eigenzinnige Brabantse Kunstenaars die zijn aangesloten bij stichting KuBra. De expositie loopt van 22 juli t/m 20 augustus 2017.

Het kunstenaars collectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent ruim 125 leden die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De kunstenaars hebben als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België.

Negen Brabantse kunstenaars tonen hun ziel, hun kwetsbaarheid en de harmonie die daaruit ontstaat. Blijdschap, weemoed, positiviteit, reflectie, schoonheid, kracht, stilte en meer, uitgedrukt in beelden en kleuren die je uitnodigen uitdagingen aan te gaan en de wereld mooier te maken.

Thea Bijl(Steensel), Conny Lemke(Nuenen), Lilian Steenhuisen(Rosmalen),  Kitty Tijbosch(Lieshout), Kim Verhoef(’s-Hertogenbosch), José Smits(Best), Mabel Mulder(Best), Antoinette Cremers(Roosendaal) en curator  Clem Stroeken(Eindhoven) vormen samen de tentoonstelling ‘Van diepe grond en stil verlangen’.

Galerie De Ruimte, Molenstraat 2, 5664 HV Geldrop. Expositie loopt van 22 juli t/m 20 augustus 2017 en is te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden wordt u ontvangen door enkele kunstenaars. Toegang gratis.

 • Galerie de Ruimte
 • Molenstraat 2
 • 5664 HV Geldrop
 • www.deruimtekunst.nl
 • Opening                                             Feestelijke vernissage zondag 23 juli om 15.00 uur
 • Openingsdagen en tijden:          van 22 juli t/m 20 augustus 2017
 •                                                                Vrijdag en zaterdag geopend van 14 tot 17/zondag van 13 tot 17 uur
 •                Toegang gratis
 • Stichting KuBra:
 • Website:             www.stichtingKuBra.nl  / www.brabantsekunstenaars.exto.nl
 • E-mail:                  info@stichtingKuBra.nl
 • Secretariaat       wilma@stichtingKuBra.nl
 •                                06-38895119 (Wilma de Turck)
76 entries
0 comments

Nog enkele plaatsen beschikbaar! ... Meer...Minder...

Workshop ‘glaskunst’ in Galerie De Ruimte, Geldrop 19 april van 10:00 tot en met 15:00 Een bijzondere workshop waarbij je leert prachtige glaskralen te maken om hier vervolgens een mooi sieraad me...

2 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

Nog enkele plaatsen beschikbaar!
Onder vakkundige begeleiding van glaskunstenares Anjo Brohm werkt ieder aan een eigen brander. Zelfs in relatief korte tijd kom je tot al een verrassend resultaat in de vorm van een serie zelfgemaakte kralen van Venetiaans glas (Pandorra stijl) waarmee je zelf je sieraad (collier, hanger) kunt samenstellen.
... Meer...Minder...

Workshop 'glaskunst'

april 19, 2018, 10:00am - april 19, 2018, 8:00am

Een bijzondere workshop waarbij u leert prachtige glaskralen te maken om hier vervolgens een mooi sieraad mee te creëren. MEER INFO:https://galeriederuimte.nl/event/workshop-glaskunst/

5 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

Op zondag 18 maart van 13 tot 17 uur tijdens de expositie KuBra-Art Geldrop presenteert: 'Portret in Portret' zijn de kunstenaars Robert Munning en Jeanette van Dun aanwezig en vertellen over hun werk. Ook werk te zien van Marion Timmermans, Patries Landwehr, Diana van Oort en An Brzoskowski. i.s.m. Galerie De Ruimte Meer info: www.stichtingkubra.nl MooiGeldropMierlo. ... Meer...Minder...

5 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

Op zaterdag 17 maart is kunstenares Marian Vergouwen aanwezig en op zondag 18 maart Tineke Holm aanwezig tijdens de expositie Galerie KuBra presenteert:'Natuurlijk' in 's-Hertogenbosch en vertellen over hun werk. Open van 13 tot 17 uur. Ook werk te zien van Ali Khalil, Elena Kukuy en Gerda Kunst. Meer info: www.stichtingkubra.nl Winkelcentrum Arena Den Bosch, Bezoekerscentrum De Grote Rivieren, VOLOP Den Bosch. ... Meer...Minder...

6 days ago  ·  

Bekijk op Facebook

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart van 14 tot 17 uur tijdens de Expositie KuBra presenteert: Symbiose zijn de kunstenaars Ruth van de Pol (zaterdag), Ellen Voets (zondag) en Loes Watchman(zondag) aanwezig en vertellen over hun werk. Meer info: www.stichtingkubra.nl Mooi Laarbeek ... Meer...Minder...

6 days ago  ·  

Bekijk op Facebook