Soundfulness® in expositie: ‘Kunst en Spiritualiteit’
Soundful is het gevoel als je dicht bij jezelf bent. Dan voel je je op je gemak zonder iets te moeten. Je kunt lekker mijmeren en dagdromen in contact met je diepste gevoelens en je verbeelding.
Met een Soundfulness klankbeleving tijdens de expositie ‘Kunst en Spiritualiteit’, kom je bij dit gevoel op een eenvoudige manier. Via klanken van akoestische muziekinstrumenten en de stem, verbonden met het hart. Een klankbeleving voelt aan als het verhaal van de wervelende wind, van kolkend en bruisend water, onstuimig vuur en het diepe gerommel in moeder aarde. Je wordt meegenomen op een ontdekkingsreis via je intuïtie naar de wereld van het onbewuste.
Stel je eens voor hoe het is om vanuit deze beleving contact te maken met de expositie. Je mag nieuwsgierig zijn, verwonderd en enthousiast. Je voelt je veilig genoeg om jouw gevoelswereld te betreden en tegelijkertijd geraakt te worden door de kunst.
Soundfulness klanken raken zachtjes en masseren je gevoelswereld. Een subtiele en veilige beleving voor je lichaam en je geest. Hierdoor gaan de zintuigen anders waarnemen. Je voelt je vrij en je kunt voorbij gaan aan de alledaagse dingen en zorgenloos opgaan in zelfonderzoek.
http://www.soundfulness.com/home/
Coen Tuerlings