Mappie Pennings (Eindhoven, 1967) Beeldend Kunstenaar.

Grote doeken, vol energie, spanning en emotie. Balancerend tussen tegenstrijdigheden. Haar hoofd staat nooit stil, ze laat zich inspireren door sferen, stemmingen, de kracht van bewegingen, het onverwachte… alles zuigt ze op en wordt er weer uitgetrokken door de muziek.

Laag op laag, al smerend, smijtend, koesterend ontstaan. Met behulp van paletmessen, kwasten, natte doeken en blote handen. Incidenteel gebruikmakend van doorleefde materialen uit binnen- en buitenland.

De werken reizen rond, altijd zoekend naar samenspel in een uitdagende omgeving.

Hierover zegt Mappie: “Niet alleen het scheppen – laten ontstaan – van mijn werken maar ook het tot hun recht laten komen – een gevecht aangaan met de ruimte, de locatie – daar krijg ik een geweldige kick van. Ik wil mensen mijn schilderijen laten ontdekken, steeds weer opnieuw. Verbazen, erin trekken, laten voelen ….”

Email: mappiepennings@gmail.com

Websites: http://www.mappiepennings.com/

Telefoon: 06-53275875