_MG_5022_MG_5012_MG_4995_MG_4980IMG_4972IMG_5000IMG_4965_MG_4990IMG_4974

Begin jaren 90 begon Els Gladdines schilderlessen te volgen bij de kunstenaars Suzan Offereins en Ruud van den Bosch in Middelharnis. Er werd gewerkt met olieverf. Na een verhuizing naar Bergen op Zoom in 2003 kwam ze in het atelier van kunstenaar Mart Franken terecht. Er ging een wereld voor haar open toen ze acrylverf ging gebruiken. Eindelijk kon ze vorm geven aan haar nieuwsgierigheid en verwondering. Wat gebeurt er? Wat ontstaat er? Hoe kan ik verf met andere materialen, zoals inkt, papier, stof, lint, hout etc. combineren en verwerken tot een mooi resultaat op doek of papier? Gemengde technieken, collages. Niet alleen de kwast wordt gebruikt om de verf op doek te krijgen maar veel andere materialen; paletmes, spons, doekjes, schuurpapier etc. Laag voor laag ontstaat een schilderij. Soms verf erbij, soms verf weg geschraapt. Kleurrijk maar ook ingetogen. Abstracte werken, maar figuratie is nooit uitgesloten. Een aantal werken is gemaakt naar een bepaald thema bv. Portugal/fadomuziek. Tekeningen worden gemaakt op doek of verschillende soorten papier. Met potlood, houtskool, pen, (acryl)inkt en acrylverf. Belangrijk is dat de nieuwsgierigheid en de verwondering blijven.

Exposities: zie www.elisegladdines.eu
Technieken: schilderen/tekenen www.elisegladdines.eu
Email: elisegladdines@hotmail.com
Website: www.elisegladdines.eu

Telefoon: 06 – 13490640