boot

boot

zeilboot abstract

zeilboot abstract

Schipbreuk Zeilboot   2015-10-08 15.46.58

Ruwinka steen met roestend ijzer

Ruwinka steen met roestend ijzer

Puzzled

Door alle dagelijkse dingen los te laten en terug te komen bij mezelf, ontstaan beelden die uiting geven aan de innerlijke beleving. Soms expressief, soms ingetogen zijn zij de vertaling van mijn gevoel op dat moment. Schilderen is voor mij een manier om naar mezelf te kijken. Gedachten, gevoelens, opvattingen en belevingen vatten in verf zonder het eerst te vertalen in woorden. Doen in plaats van denken. Het zo direct mogelijk op het doek zetten zonder het eerst te bedenken. Dat vraagt om het kunnen loslaten van wat je denkt te weten. Want wat weet je nou tenslotte ? Het gevoel is veel directer, oprechter, rauwer. Het stoeien met verf laat mijn vermogen en onvermogen zien, mijn geloof en ongeloof, mijn wereld en andere. Mijn grenzen die ik wel wíl maar niet altijd kan doorbreken.
Technieken: acryl, mixed media, beelden in steen
Email: info@atelier-xplore.nl
Websites: Atelier-Xplore